tembang jawa dandang gulo Mp3 Download

    tembang mocopat dandang gulo - kanyut pelog
    tembang mocopat dandang gulo - kanyut pelog
    size: 12.73 MB - Duration: 9:03 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    tembang macapat dandanggulo slendro - soeharmawan paguyuban macapat wijaya kusuma kota mojokerto
    tembang macapat dandanggulo slendro - soeharmawan paguyuban macapat wijaya kusuma kota mojokerto
    size: 9.12 MB - Duration: 6:29 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    bw dandang gulo konco tani - waldjinah
    bw dandang gulo konco tani - waldjinah
    size: 10.43 MB - Duration: 7:25 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    kidung dandang gulo.
    kidung dandang gulo.
    size: 8.02 MB - Duration: 5:42 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    tembang macapat dhandhanggula laras slendro pathet sanga
    tembang macapat dhandhanggula laras slendro pathet sanga
    size: 4.88 MB - Duration: 3:28 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    bowo dandang gulo langen kusumo dawah gd kembang gayam pl 6 lajeng gd kembang kates pl 6
    bowo dandang gulo langen kusumo dawah gd kembang gayam pl 6 lajeng gd kembang kates pl 6
    size: 38.58 MB - Duration: 27:26 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    cinde laras - kumpulan langgam langgam jawa terbaru bowo dandang gulo ontaas
    cinde laras - kumpulan langgam langgam jawa terbaru bowo dandang gulo ontaas
    size: 37.95 MB - Duration: 26:59 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    sekar macapat dhandhang gula - dhandhanggula 0001.
    sekar macapat dhandhang gula - dhandhanggula 0001.
    size: 11.72 MB - Duration: 8:20 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    dhandhanggula sidoasih - sujiwo tejo
    dhandhanggula sidoasih - sujiwo tejo
    size: 2.86 MB - Duration: 2:02 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    sekar macapat semut ireng dhandhang gula
    sekar macapat semut ireng dhandhang gula
    size: 2.46 MB - Duration: 1:45 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    ana kidung rumeksa ing wengi sunan kalijaga
    ana kidung rumeksa ing wengi sunan kalijaga
    size: 5.48 MB - Duration: 3:54 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    tembang pesisir dandang gula
    tembang pesisir dandang gula
    size: 3.52 MB - Duration: 2:30 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    semut ireng anak anak sapi
    semut ireng anak anak sapi
    size: 6.14 MB - Duration: 4:22 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    mantrawedha 10 kidung sunan kalijaga macapat dhandhang gula slendro
    mantrawedha 10 kidung sunan kalijaga macapat dhandhang gula slendro
    size: 19.99 MB - Duration: 14:13 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    tembang macapat - dhandhanggula rerepen sl 9
    tembang macapat - dhandhanggula rerepen sl 9
    size: 3.14 MB - Duration: 2:14 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    lelagon jago kluruk
    lelagon jago kluruk
    size: 8.7 MB - Duration: 6:11 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    notasi dhandhanggula pelog 6 media pembelajaran tembang macapat
    notasi dhandhanggula pelog 6 media pembelajaran tembang macapat
    size: 3.56 MB - Duration: 2:32 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    ayak ayak manyura , dhandhang-gula, tembang ilir ilir, palaran pangkur
    ayak ayak manyura , dhandhang-gula, tembang ilir ilir, palaran pangkur
    size: 45.42 MB - Duration: 32:18 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    macapat durma rangsang
    macapat durma rangsang
    size: 6.21 MB - Duration: 4:25 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    tembang mocopat asmaradana - slobog pelog barang
    tembang mocopat asmaradana - slobog pelog barang
    size: 5.63 MB - Duration: 4:00 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3