gending jawa bedaya ketawang Mp3 Download

    tari bedhaya ketawang
    tari bedhaya ketawang
    size: 8.34 MB - Duration: 5:56 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    jogja archive bedhaya angronakung
    jogja archive bedhaya angronakung
    size: 15.21 MB - Duration: 10:49 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    gendhing anglir mendhung
    gendhing anglir mendhung
    size: 42.98 MB - Duration: 30:34 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    bedhaya asmarajati
    bedhaya asmarajati
    size: 41.74 MB - Duration: 29:41 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    gending jawa klasik ketawang sinom gandrung slendro 9.
    gending jawa klasik ketawang sinom gandrung slendro 9.
    size: 17.7 MB - Duration: 12:35 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    02-gendhing-kemanak-anglir-mendhung
    02-gendhing-kemanak-anglir-mendhung
    size: 6.84 MB - Duration: 4:52 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    javanese gamelan ketawang puspawarna
    javanese gamelan ketawang puspawarna
    size: 5.79 MB - Duration: 4:07 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    2. ketawang subakastawa gubahan or rinengga, p nem, 1 may 1969
    2. ketawang subakastawa gubahan or rinengga, p nem, 1 may 1969
    size: 14.25 MB - Duration: 10:08 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    ketawang puspanjala and gendhing mega mendhung
    ketawang puspanjala and gendhing mega mendhung
    size: 38.11 MB - Duration: 27:06 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    gendhing bedhaya sukautama bagian ii inggah gending sukautama
    gendhing bedhaya sukautama bagian ii inggah gending sukautama
    size: 11.02 MB - Duration: 7:50 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    004. ketawang mijil dhempel gendhing kemanak
    004. ketawang mijil dhempel gendhing kemanak
    size: 15.12 MB - Duration: 10:45 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    bedhaya pangkur
    bedhaya pangkur
    size: 50.91 MB - Duration: 36:12 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    pathetan-gendhing kemanak duradasih court music of kraton surakarta, bêdhaya duradasih
    pathetan-gendhing kemanak duradasih court music of kraton surakarta, bêdhaya duradasih
    size: 23.67 MB - Duration: 16:50 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    gendhing gendhiyeng - ladrang kijingmiring - ketawang puspanjala - kemuda pl. 6
    gendhing gendhiyeng - ladrang kijingmiring - ketawang puspanjala - kemuda pl. 6
    size: 41.6 MB - Duration: 29:35 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    tari klasik yogyakarta
    tari klasik yogyakarta
    size: 18.7 MB - Duration: 13:18 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    bedhaya pangkur
    bedhaya pangkur
    size: 2.23 MB - Duration: 1:35 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    gending 2014 ketawang puspawarna by mugi rahayu gamelan music jawa
    gending 2014 ketawang puspawarna by mugi rahayu gamelan music jawa
    size: 8.11 MB - Duration: 5:46 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    ketawang kacaryan
    ketawang kacaryan
    size: 11.67 MB - Duration: 8:18 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3
    001. gendhing kemanak anglir mendung
    001. gendhing kemanak anglir mendung
    size: 11.55 MB - Duration: 8:13 - Bitrate: 192 Kbps - FileType: mp3